Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δουλεύει από την ημέρα που διέκοψε τη συνεργασία του με τη Μπαρτσελόνα, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα… Όπως μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero», ο Βαλβέρδε ψάχνει σπίτι στη Βαλένθια επειδή την επόμενη σεζόν αναμένεται να εργαστεί στο Μεστάγια!

Τις «νυχτερίδες» καθοδηγεί ο Άλμπερτ Θελάδες, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν θέσει σε αμφισβήτηση το μέλλον του. Η Βαλένθια έχει πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει να μην παίζει στο Europa League την επόμενη σεζόν. Ένα καταστροφικό ενδεχόμενο για μία ομάδα με σταθερή παρουσία στην Ευρώπη.

Ο Βαλβέρδε έχει το προφίλ για να τον αντικαταστήσει και με βάση τα ρεπορτάζ, αυτό αποτελεί θέμα χρόνου. Ο Βαλβέρδε θα πάρει μαζί του και τον βοηθό του, Γιαν Ασπιάθου, ο οποίος επίσης ψάχνει σπίτι στην πόλη.

Ο Βαλβέρδε έχει ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Βαλένθια στο παρελθόν. Έπιασε δουλειά στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 και έμεινε μέχρι τις 20 Ιουνίου του 2013, με απολογισμό 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 24 παιχνίδια.

Πηγή: in.gr