Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί αύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες «καίει» τον Ντόναλντ Τραμπ, δύο μόλις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Μάικλ Κόεν, πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ είχε προσλάβει έναν σωσία του Ομπάμα για να βγάζει πάνω του το μένος που είχε για τον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου.

-Οπότε, αν θέλετε να με απολύσετε, απολύστε με…

-Εντάξει, Τζι, απολύεσαι…

Πολύ θα ήθελε να πετάξει αυτή την κουβέντα στα μούτρα του Μπαράκ Ομπάμα. Ο πρόεδρος Τραμπ τον μισούσε τόσο πολύ που έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο έχει προσλάβει ένα σωσία του Ομπάμα και τον εξευτελίζει, τον προσβάλλει και στο τέλος τον απολύει.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι της δεκαετίας του ’90, Ο Υποψήφιος, θυμήθηκε τις παλιές του δόξες.

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει στο βιβλίο του ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, το πάλαι ποτέ δεξί του χέρι που πρόσφερε χρήματα στην πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Το βιβλίο έχει τίτλο Ντισλόαγιαλ, Προδότης, και αποσπάσματά του βρίσκονται ήδη σε πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έκανε ο,τιδήποτε και τα πάντα για να κερδίσει. Πιστεύω ότι σε αυτά περιλαμβάνονται η χειραγώγηση των ψηφοδελτίων, πιστεύω ότι θα το πήγαινε τόσο μακριά ώστε να αρχίσει έναν πόλεμο για να αποτρέψει την απομάκρυνσή του από την Προεδρία. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι δεν θα έχουμε μία ειρηνική μετάβαση εξουσίας στις εκλογές του 2020.»

Σύμφωνα με την Ουάσιγκτον Ποστ στο βιβλίο αναφέρεται ότι… «Ο Τραμπ έχει άσχημη γνώμη για όλους τους μαύρους, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων ηγετών, και, πάλι σύμφωνα με την εφημερίδα Τζεν, το βιβλίο ισχυρίζεται επίσης ότι ο Τραμπ επαινούσε την εποχή του Απαρτχάιντ στη Νότιο Αφρική, ότι ο Νέλσον Μαντέλα έβλαψε τη χώρα και ότι δεν ήταν ηγέτης»

Το βιβλίο κυκλοφορεί την Τρίτη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr