Ο Θοδωρής Φραντζέσκος σχολίασε το μαύρο σύννεφο που έχει απλωθεί πάνω από το θέατρο, το τελευταίο διάστημα, ενώ αποκαλύπτει και την «τρικυμία», που πέρασαν όλοι οι συντελεστές της σειράς που συμμετέχει, με την αντικατάσταση ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών.

Ο 34χρονος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» και για τη συνειδητή επιλογή του να περάσει από το δράμα του «Κόκκινου Ποταμιού» στην κωμωδία.

«Από το τελευταίο γύρισμα του «Ποταμιού» στο πρώτο γύρισμα του «Πλατάνου» δεν υπήρξε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε ξαφνικά βρέθηκα σε έναν νέο κόσμο πολύ ευχάριστο, πιστεύω όμως ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι τέτοια που πρέπει συνεχώς να εναλλάσσεται» δήλωσε.

Τι είπε για τον ηθοποιό που αποχώρησε από τον «Πλάτανο»

Όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Θοδωρής Φραντζέσκος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του γνωστού ηθοποιού από τη σειρά, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του το τελευταίο διάστημα, αλλά και την αντικατάστασή του από τον Τάσο Χαλκιά.

«Ζοριστήκαμε όλοι πάρα πολύ. Το καράβι μπήκε σε μια τρικυμία αλλά νομίζω πως όλα λειτούργησαν πολύ γρήγορα και βγήκαμε πάλι σε ήρεμα νερά και το πράγμα συνεχίζει κανονικά, είμαστε σχεδόν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στη δουλειά αυτή», δήλωσε.

«Καταδικάζω απερίφραστα τη βία»

Ακόμη, ο ηθοποιός πήρε θέση και για το εγχώριο #MeToo και τις καταγγελίες για τον χώρο του θεάματος.

«Με έχει σοκάρει και εμένα αυτή η κατάσταση, γιατί αλλιώς είναι να τα ακούς σε φήμες αυτά τα πράγματα και αλλιώς να βλέπεις να παίρνουν μορφή. Καταδικάζω απερίφραστα τη βία και θέλω να πω ότι μέσα στο γενικότερο κακό που έχει γίνει, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, να «γκρεμίσουμε» ό,τι παλιό και άσχημο υπήρχε και στον καλλιτεχνικό χώρο και εν γένει στην κοινωνία μας και να ξαναχτίσουμε τα πράγματα από την αρχή με βασικές αρχές και αξίες, όπως η εκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη. Αυτό μας λείπει. Πιστεύω στη νέα γενιά, πιστεύω στη γενιά μου αν και παραλαμβάνουμε σχεδόν καμένη γη, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για το ταλέντο, τη θέληση, την πίστη που υπάρχει και για όλα όσα έρχονται» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr