Δύο χρόνια μετά το Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Τζόκερ» και δύο δεκαετίες μετά την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ο Μονομάχος» Ρίντλεί Σκοτ, ο Χοακίν Φίνιξ, επιστρέφει στην κινηματογραφική δράση, αυτή τη φορά ως Ναπολέων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η ταινία με τίτλο «Kitbag», θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Μέγα Ναπολέοντα πριν τις μάχες που του χάρισαν τον χαρακτηρισμό «μέγας», αλλά και στην γεμάτη εντάσεις σχέση του με την γυναίκα του Ζοζεφίνα.

Το σενάριο της νέας ταινίας του 84χρονου Σκοτ υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα.

Μια πρώτη γεύση από όσα θα δούμε στην ταινία «Kitbag» δίνει ο διάσημος σκηνοθέτης λέγοντας ότι ο «Ναπολέων ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο για να κατακτήσει την Τζοζεφίνα, ότι τον κατέκτησε για την καταστρέψει».

«Το έργο», συνεχίζει ο Σκοτ, «είναι ένα πρωτότυπο και προσωπικό βλέμμα στην καταγωγή του Ναπολέοντα και την γοργή, αδίστακτη αναρρίχησή του στον θρόνο, υπό το πρίσμα της παθιασμένης σχέσης του με την σύζυγο και μοναδική του αγάπη, την Τζοζεφίνα.

Θα δείξουμε όμως και τις περίφημες μάχες του, καθώς και την αδυσώπητη φιλοδοξία και το εκπληκτικό στρατηγικό μυαλό του».

«Κανείς δεν μπορεί να παίξει τον Ναπολέοντα σαν τον Χοάκιν», διατείνεται ο Σκοτ.

«Έχουμε όμως ένα λαμπρό σενάριο και δεν υπάρχει καλύτερος συνεργάτης από την Apple για να φέρουμε αυτή την ιστορία σε ένα παγκόσμιο κοινό» συμπληρώνει ο Σκοτ ανακοινώνοντας ότι βρήκε τον χρηματοδότη του στην Apple.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr