Ο Γιώργος Παπαγιάννης μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, όμως είναι σε συζητήσεις με την πλευρά των πράσινων.

Ο Έλληνας σέντερ δεν έχει υπογράψει το παραμικρό και θα περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν για να αποφασίσει, με τον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν, δεδομένα να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Οι ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 26χρονο σέντερ είναι πάρα πολλές σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα μία από αυτές φαίνεται να έχει ήδη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Παπαγιάννη και αυτή είναι η Φενέρμπαχτσε.

Όπως φαίνεται ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να μεγαλώσει την ελληνική αποικία στην Κωνσταντινούπολη και να προσθέσει τον ψηλό του Παναθηναϊκού στο ρόστερ της ομάδας του. Η Φενέρ δεν έχει φτάσει καν σε σημείο να επικοινωνήσει με την πλευρά του Παπαγιάννη, όμως στην Τουρκία λένε ότι είναι ο διακαής πόθος του Δημήτρη Ιτούδη, που θέλει να μεγαλώσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας του.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε περίπου ένα μήνα, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο, αφού θα είναι η πρώτη ομάδα που θα μιλήσει ο παίκτης, ενώ εν συνεχεία αν δεν τα βρουν αναμένεται χαμός στη Euroleague για την υπογραφή του.

Πηγή: in.gr