Μπορεί επισήμως να θέλουν να επικοινωνήσουν ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι καλύπτουν τον Δ. Παπαδημούλη, όμως, η εικόνα αυτή είναι πλαστή.

Κι αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχει σοβαρό ζήτημα για ευρωβουλευτή, μετά την ανάδειξη των στοιχείων για τα ακίνητα που διαθέτει τα οποία έως τώρα ανέρχονται σε 38. Το θέμα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον  Αλ. Τσίπρα όχι τόσο για την οικονομική επιφάνεια του ευρωβουλευτή ο οποίος έχει διαδοχικές θητείες στο Ευρωκοινοβούλιο και στις Αντιπροεδρίες, όσο για τους  νοικάρηδες του, πρόσφυγες, μετανάστες, ΜΚΟ κτλ.

Σε αυτό το σημείο εστιάστηκε η κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή σε ποιους τα έχει νοικιάσει κι αν τους έχει ψάξει, από πού κρατάει η σκούφια τους και αν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ελληνικές και διεθνείς.
Κάτι τέτοια ακούγονται και συζητώνται μεταξύ των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης  οι οποίοι υπερτονίζουν την υπόμνηση στην ιστορική φράση του  Ζ. Προυντόν: «η ιδιοκτησία είναι κλοπή». Σαφώς αλλά  ο Γάλλος επαναστάτης που κάποια στιγμή μπήκε και στη  Βουλή (σς να μην τα ξεχνάμε αυτά) δεν είχε κατά νου την  πολύ- ιδιοκτησία αλλά τις μικρές γαιοπροσόδους οι οποίες δρούσαν  αποτρεπτικά στις προσπάθειες για τις εξεγέρσεις της βάσης.

Πηγή: in.gr