Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων το απόγευμα της Τετάρτης (8/3), ο «δικέφαλος» αποφάσισε μεταξύ άλλων την απόφαση να αποσύρει το νούμερο 7 προς τιμήν του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Οι Θεσσαλονικείς, ενημερώνοντας για τη συνέλευση, ανέφεραν:

«Με μία σημαντική ανακοίνωση ολοκληρώθηκε η ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο PAOK Sports Arena.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης, να αποσύρει τη φανέλα με το «7», τη φανέλα με την οποία ο Μπάνε Πρέλεβιτς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, στα καλύτερα χρόνια στην ιστορία της ομάδας μας.

Στο ξεκίνημα της ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε το 72,67% των μετόχων της εταιρίας.

Το σώμα της ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής…

1)Την έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2021 – 30/06/2022.

2) Την έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας από το ΔΣ και την απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01/07/2021-30/06/2022 καθώς και την απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών.

3)Την εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/2022 – 30/06/2023.

Δεν υπήρξε υποψηφιότητα για τον διορισμό αιρετής διοίκησης».

Πηγή: in.gr