Ο Νίκος Βουρλιώτης επανέρχεται δυναμικά για να βάλει τη… μουσική στη θέση της,  μέσα από την εκπομπή του Nivo Radio Show στο MAD Radio 106.2, κάθε Κυριακή 18.00 – 20.00 και Τετάρτη σε επανάληψη στις 22.00-00.00.

«Επανέρχομαι για να ξαναβάλω τη μουσική στη θέση της. Αγαπώ την τζαζ και την κλασσική μουσική, κυρίως όταν οδηγώ. Την κόρη μου δεν την κοιμίζω με μουσική, δεν κοιμάται, με κοιμίζει εκείνη», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Σαν μπαμπάς είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος πολύ και αρκετά πιο υπεύθυνος από πριν», είπε ο Νίκος Βουρλιώτης «στάζοντας μέλι» για την κόρη του.

Μιλώντας για τις δυσκολίες της καραντίνας, αστειευόμενος είπε ότι «Η γυναίκα μου το τελευταίο διάστημα δεν με κοιτάει», ενώ σημείωσε ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα των ζευγαριών λόγω του εγκλεισμού.

Μιλώντας για τις άσχημες συμπεριφορές και σχόλια που έχει δεχτεί ως καλλιτέχνης, ο ίδιος σημείωσε ότι «Είναι κακό να διαβάζεις κάτω από ένα τραγούδι κατάρες», ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει και ο ίδιος bullying, όταν δεν ξέραμε τι σημαίνει αυτή η λέξη, αλλά και τις επιπτώσεις που έχει στον ψυχισμό ενός ανθρώπου.

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ ούτε θέλω να συμμετέχω σε ένα τέτοιο project», είπε ακόμα ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ τόνισε ότι «Το καινούργιο μου τραγούδι “Jesus” είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην καριέρα μου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr