Ξαναχτύπησε ο Ιταλός φαρσέρ, Τομάσο Ντεμπενεντέτι, ο οποίος κατά την προσφιλή τακτική του δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, «ανακοινώνοντας» τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Αυτή τη φορά, πέραν του πρώην πρωθυπουργού, «θύμα» του κακόγουστου ιταλού φαρσέρ, οι πλάκες του οποίου έχουν αρχίσει να κουράζουν και πλέον δεν πείθουν κανέναν, έπεσε και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος «ανακοίνωσε» τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού.

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» γράφει από τον ψεύτικο λογαριασμό ο Ιταλός φαρσέρ.

Προφανώς ο λογαριασμός αυτός ήταν ψεύτικος, μιας και ο κ. Σκέρτσος διαθέτει ήδη επίσημο λογαριασμό στο Twitter με διαφορετικό Username από αυτό που χρησιμοποίησε ο ιταλός φαρσέρ για την μακάβρια φάρσα του.

Το τελευταίο χτύπημά του

Η τελευταία εμφάνιση του ιταλού φαρσέρ ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν είχε πεθάνει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη.

Μάλιστα, τότε είχε «χρησιμοποιήσει» και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ως αυτόν που μετέφερε τα «μακάβρια» νέα.

ο Ντεμπενεντέτι ως Γεραπετρίτης, δημοσίευσε στο Twitter αρχικά την «είδηση» ότι «η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει τον θάνατο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη». Ωστόσο, στη συνέχεια, ακολούθησε δεύτερη δημοσίευση στην οποία διευκρινίζει ότι αυτός ο λογαριασμός είναι ψεύτικος και επομένως η ψεύτικη και η είδηση του θανάτου του κ. Σαρτζετάκη.

Πολλά «θύματα»

Ο Tommasso Debenedetti έχει πεθάνει μεταξύ άλλων τον Κώστα Γαβρά, τον Κάρολο Παπούλια, τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Πέδρο Αλμοδόβαρ κ.α.

Πηγή: in.gr