Ο Eminem συνεργάστηκε με τον Kid Cudi δημιουργώντας ένα τραγούδι βαθιά πολιτικοποιημένο, το οποίο σχολιάζει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας.

Ο γνωστός ράπερ είναι γνωστός για τους εμπρηστικούς του στίχους: αυτή τη φορά μάλιστα επικρίνει, μεταξύ άλλων, όσους δεν φορούν μάσκα σε δημόσιους χώρους.

Το single «The Adventures of Moon Man and Slim Shady» είναι η πρώτη συνεργασία των δύο ράπερ και σε αυτό εξερευνούν θέματα όπως η αποτοξίνωση, η ανάρρωση και η επανένταξη αλλά και θέματα που κυριάρχησαν στην δημόσια σφαίρα το τελευταίο διάστημα, όπως η ρατσιστική βία της αστυνομίας στις ΗΠΑ και η πανδημία του κοροναϊού.

Ο Eminem ακούγεται στα μισά του κομματιού να ραπάρει: «Ένα μάτσο ανόητοι στο γραφείο. Οι μισοί από εμάς κυκλοφορούμε λες και ήρθε αποκάλυψη ζόμπι. Οι άλλοι μισοί είναι τσαντισμένοι και δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα, απλά βήχουν. Και έτσι καταλήγεις να κολλάς τα σκ**** τους. Μόλις χρησιμοποίησα το ίδιο καλάθι με το οποίο ψώνισες. Τώρα είμαι μέσα σε ένα γ******* φέρετρο επειδή έβηχες».

Το τραγούδι έχει αναφορές και στις δολοφονίες του Τζορτζ Φλόιντ και του Ahmaud Arbery, που έπεσαν θύματα ρατσιστικής βίας στις ΗΠΑ. «Προσευχές για τον Τζορτζ Φλόιντ και τον Ahmaud Arbery. Πώς στον γαμ****** διάβολο είναι τόσοι πολλοί αστυνομικοί βρώμικοι. Σταμάτα μαν, σας παρακαλώ κύριε αστυνομικέ, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αναπνεύσω όταν είσαι από πάνω μου, το γαμ***** σου γόνατο είναι στην καρωτίδα μου».

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Πηγή: in.gr