Οι εκλογές της Super League εξελίχθηκαν σε παρωδία. Εκλογές με το… ζόρι, για να μπορέσει η πρόσκαιρη συμμαχία να επιλέξει τον «εκλεκτό» της, έναν πρόεδρο-μαριονέτα, με σκοπό να εξελιχθεί η διοίκηση της Λίγκας σε ένα περιβάλλον συγκεκριμένων συμφερόντων και εξαρτήσεων. Μια διοίκηση με πρόεδρο έναν υπάλληλα ΠΑΕ, που νίκησε σε ψηφοφορία έναν ιδιοκτήτη.

Μια κατάσταση που απλώς αναδεικνύει τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και πώς σκέφτονται/κινούνται/δρουν, οι άνθρωποι που ελέγχουν το παρασκήνιο και θέλουν να περάσουν τους δικούς τους «νόμους» και κανόνες. Μια κατάσταση όπου ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, καταδικασμένοι τελεσίδικα για κοινή ιδιοκτησία, ψηφίζουν στην ίδια ψηφοφορία!

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν οργισμένος στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας. Εξάλλου, ο ίδιος γνώριζε εξ αρχής και είχε αποκαλύψει σε σχετικές επίσημες τοποθετήσεις του τον ρόλο που έπαιξε ο Γιάννης Αλαφούζος και η νέα συμμαχία με Σαββίδη, Μελισσανίδη, για να αναδειχθεί πρόεδρος με μηδαμινή γνώση του αντικειμένου και χωρίς κανέναν σεβασμό προς το πρόσωπό του από όλο το ποδόσφαιρο.

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαγούζο, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση εναντίον του ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού, χαρακτηρίζοντάς τον «διεφθαρμένο» και αναφέροντας ότι ο ίδιος, ο Πατέρας και ο Ντογιάκος, έστησαν ολόκληρη υπόθεση εναντίον του Μαρινάκη: «Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους»

Από τα πυρά του Κούγια δεν γλίτωσε και ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Ο «fake» νέος πρόεδρος της Λίγκας, άκουσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να τον αποκαλεί παιδί για τα θελήματα: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα».

Μετά την επίθεση στον Μπουτσικάρη αντέδρασε και ο Γιάννης Αλαφούζος, προσπαθώντας να αντικρούσει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. «Τον κακό σου τον καιρό, έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες», του είχε χαρακτηριστικά, ωστόσο, επέλεξε να μην απαντήσει στις σοβαρότατες καταγγελίες του Κούγια!

Πηγή: in.gr