Σίγουρος για την επικράτηση του, τόσο στις δικαστικές αίθουσες, όσο και στις εκλογές για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, παρουσιάστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες ώρες μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας στο Μαϊάμι.

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος, αφού άκουσε τις 37 κατηγορίες που τον βαρύνουν για τη διαχείριση απόρρητων εγγράφων μετά την αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο, πήγε στο γνωστό κουβανικό εστιατόριο Versailles, όπου κέρασε φαγητό όλο τον κόσμο.

«Χρόνια Πολλά» κ. Τραμπ

Αφορμή δεν ήταν ότι οι πελάτες του τον καλοδέχτηκαν και άκουσαν όλα όσα είχε να τους πει για την αμερικανική κυβέρνηση εκτός ελέγχου που έχει επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον του, αλλά τα γενέθλια του, γράφει η Daily Mail.

Σήμερα, Τετάρτη ο Τραμ γίνεται 77 ετών κα οι πρώτοι που του τραγούδησαν το «Χρόνια Πολλά» ήταν οι πελάτες του διάσημου εστιατορίου.

Στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν πως αισθάνεται με την περιπέτεια του στο δικαστήριο, απάντησε ότι νιώθει υπέροχα και ότι σκοπεύει τις επόμενες ώρες να δώσει μια σχετική ομιλία καλώντας τους να βρεθούν στο πλευρό του.

Πηγή: in.gr