Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί στο νοσοκομείο της Νίκαιας όταν γιατροί και νοσηλευτές έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους ασθενείς της πτέρυγας covid του νοσοκομείου.

Νότα αισιοδοξίας

Μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου, μάλιστα ένας εξ’ αυτών έπαιζε βιολί, περιηγήθηκαν στους διαδρόμους και τους θαλάμους των ασθενών της πτέρυγας covid ψάλλοντας τα κάλαντα και μοιράζοντας ευχές για υγεία και του χρόνου να κάνουν πρωτοχρονιά στο σπίτι τους.

Το βίντεο με αυτές τις σκηνές που προσφέρουν στιγμές συγκίνησης αλλά και μια νότα αισιοδοξίας, ενόψει του νέου έτους, ανάρτησε στο twitter o γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και γιατρός του νοσοκομείου της Νίκαιας Παναγιώτης Παπανικολάου.

Μάλιτσα δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις αναβολές εμβολιασμών των υγειονομικών γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κάλαντα 31/12/20 στους ασθενείς της πτέρυγας COVID από γιατρούς και νοσηλευτές. Από τους δικούς μας ήρωες που αρρωσταίνουν και ενίοτε πεθαίνουν πάνω στο καθήκον. Που για εμβολιασμό ακόμα «δεν ήρθε η σειρά τους» ενώ πρόκοψε να εμβολιαστεί ο κάθε Γκρούεζας».

Αχτίδα φωτός στο σκοτάδι

Το βίντεο ανάρτησε και η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί» με το εξής σχόλιο:

«Οι Γιατροί, οι Νοσηλεύτριες και νοσηλευτές της μονάδας νοσηλείας Covid-19 του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μας εύχονται καλή και αγωνιστική χρονιά! Ένα βίντεο της Όλγας Κοσμοπούλου, μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι, για μια χρονιά που περιμένουμε όλοι και όλες με πολλή ελπίδα! Θα νικήσουμε!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr