Ένα τυπικό «γεια» αντάλλαξαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Οι δυο τους έτυχε να ταξιδεύουν μαζί το πρωί της Πέμπτης με την πτήση τους για Βρυξέλλες. Ωστόσο τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο αεροπλάνο, δεν αντάλλαξαν τίποτα άλλο παρά ένα τυπικό «γεια».

Άλλωστε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει γίνει κοινωνός των προθέσεων Ανδρουλάκη να τον βγάλει ακόμα και από τη θέση του παρατηρητή στους ευρωπαίους σοσιαλιστές. Κατά τα λοιπά, ο κ. Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες αξιοποίησε το υψηλό δίκτυο επαφών που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ως ευρωβουλευτής.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, μεταξύ άλλων, αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Μην εκπλαγείτε εάν να ακούσετε τον κ. Ανδρουλάκη να κάνει η έντονη κριτική στους Σοσιαλιστές της Ισπανίας για τη συμφωνία με την Τουρκία, για το αεροπλανοφόρο και τα οπλικά συστήματα.

Πηγή: in.gr