Ασυνήθιστη αν μη τι άλλο «πάσα» έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την νέα δημοσκόπηση του Ant1 εκφράζοντας την αντίθεσή του με τη διενέργειά της.

Όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης των ευρημάτων της δημοσκόπησης από τον Θωμά Γεράκη της Marc ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως η δημοσκόπηση έγινε λίγες μόλις μέρες μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών και σημείωσε πως ακόμα γίνονται οι κηδείες των θυμάτων.

«Γίνεται δημοσκόπηση την ώρα που γίνονται κηδείες, το θέμα είναι σε μια συναισθηματική έκρηξη» είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, συμπληρώνοντας δε πως έχει εκφράσει την αντίθεσή του και στη διοίκηση του σταθμού.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης θέλοντας να δώσει την απάντησή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, σημείωσε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την προηγούμενη Δευτέρα.

«Η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες»

«Εγώ θα επισημάνω πάλι κλείνοντας ότι η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες. Ακόμη και σήμερα γίνονται κηδείες» τόνισε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ ο Θωμάς Γεράκης συμπλήρωσε πως «πρέπει να το επισημάνουμε αυτό διότι είναι πραγματικά σε υψηλή συναισθηματική φόρτιση».

«Και προσωπικά εγώ σε υψηλή συναισθηματική αντίδραση για το γεγονός ότι παίξαμε δημοσκόπηση απόψε αλλά δεν αποφασίζω εγώ» υπογράμμισε ξανά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Πηγή: in.gr