Για «επικοινωνικά σόου» κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, ο υπεύθυνος του Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Νικητιάδης, σχολιάζοντας την εφαρμογή των μέτρων κατά της ακρίβειας.

Όπως ανέφερε, «το αδιέξοδο μπροστά στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση και η έλλειψη διάθεσης σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα, οδηγούν τον κ. Σκρέκα σε επικοινωνιακά σόου, που καταλήγουν σε τραγωδία για τον καταναλωτή».

«Τι φοβάστε και πηγαίνετε μόνος με τις κάμερες στις ‘αυτοψίες’ σας;», ρωτά τον υπουργό Ανάπτυξης ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ

Και έφερε ως παράδειγμα το βρεφικό γάλα, σημειώνοντας ότι «πωλείτο με τιμή έως και 213% παραπάνω σε σύγκριση με την ΕΕ και η εμφανιζόμενη σήμερα μείωση είναι έως 18%, ενώ σε πλειάδα άλλων προϊόντων είναι της τάξης του 1%», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι αριθμοί είναι αμείλικτοι».

«Την επόμενη φορά κ. Σκρέκα, να υπάρχουν και πελάτες τριγύρω»

Την ίδια στιγμή, σημείωσε ο κ. Νικητιάδης, «ο υπουργός Ανάπτυξης, ενώ αρνείται να δώσει στοιχεία για τα προϊόντα, στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα, ισχυριζόμενος ότι προστατεύει τον καταναλωτή, τώρα δημοσιοποιεί αρκετές επωνυμίες ουσιαστικά προβάλλοντάς τες».

Για να καταλήξει με μία σύσταση: «Την επόμενη φορά, κ. Σκρέκα, που θα επισκεφθείτε σούπερ μάρκετ, καλό θα είναι να υπάρχουν και πελάτες τριγύρω. Τι φοβάστε και πηγαίνετε μόνος με τις κάμερες στις ‘αυτοψίες’ σας;», ρωτά τον υπουργό Ανάπτυξης ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: in.gr