Η εταιρεία Loguers βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τα TOURISM AWARDS για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που κατάφερε να αποφέρει στους πελάτες της.

Η επιβράβευση της εταιρείας αποτελεί επιστέγασμα της αποτελεσματικής διαχείρισης, που πέτυχε τόσο τη διατήρηση όσο και την αύξηση του τζίρου των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, παρά τις δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Loguers παρουσίασαν αύξηση στις online πωλήσεις τους, εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο τις δυνατότητες του διαδικτύου, ανέπτυξαν εξειδικευμένες διαδικασίες web marketing και αντιμετώπισαν με επιτυχία τις τουριστικές περιόδους 2020 και 2021.

Η εντατική προσπάθεια και τα θετικά αποτελέσματα αναγνωρίστηκαν από την τουριστική βιομηχανία, που απένειμε στην εταιρεία βραβείο στις κατηγορίες “HOTEL SALES” και “MULTICHANNEL HOTEL MARKETING”.

Loguers – H εταιρεία

Η εταιρεία Loguers είναι μία νέα πρωτοποριακή εταιρεία με δυναμική παρουσία στον τομέα του τουριστικού management. Ιδρύθηκε από καταξιωμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσα από την εφαρμογή ολοκληρωμένου πλάνου στρατηγικής πωλήσεων & marketing, η εταιρεία Loguers στοχεύει στη σταθερή ανοδική ανάπτυξη και τη μακροχρόνια μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχειακών μονάδων.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας προέρχεται μέσα από την εφαρμογή ολοκληρωμένης προσέγγισης, που περιλαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες οι οποίες συνδυάζουν τις πωλήσεις με το in-house marketing, ώστε κάθε ξενοδοχείο να εκμεταλλεύεται πάντα με επιτυχία κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Πηγή: in.gr