Συνεντεύξεις γυναικών καλλιτεχνών που έχουν γράψει ιστορία στη house μουσική συγκεντρώθηκαν στο βιβλίο «Lady of the House».

A new book shares the stories of pioneering women in house music, past and present, featuring interviews from Candi…

Δημοσιεύτηκε από Ransom Note στις Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Νέο βιβλίο φωτίζει την ζωή γυναικών καλλιτεχνών

Μεταξύ των DJs, τραγουδιστών, παραγωγών και προσωπικοτήτων της βιομηχανίας που παρουσιάζονται στις σελίδες του βιβλίου είναι οι Κάντι Στάτον, Μπάρμπαρα Τάκερ, Σαμ Ντιβάιν, Έλεν Άλιεν, DJ. Μάξιν και Κιμ Μαζέλ.

Το βιβλίο της μάνατζερ μουσικών, Λέιλα ΜακΚένζι και του συγγραφέα Ίάν «Σνόουι» Σνόουμπολ με πρόλογο του Βρετανού παραγωγού και DJ, Καρλ Κοξ έχει στόχο να ρίξει φως στις γυναίκες που διαμόρφωσαν το συγκεκριμένο είδος μουσικής στην παγκόσμια σκηνή.

Όπως εξηγούν οι συγγραφείς, «το βιβλίο αφορά πολλά περισσότερα από τις γυναίκες της house, αφορά τις γυναίκες που είναι δημιουργικές και κάνουν αυτό που τους αρέσει».

«Σε μια εποχή που έχουν συντελεστεί τόσες αλλαγές με τόσες πολλές ανισότητες να έχουν αποκαλυφθεί τον τελευταίο χρόνο, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η κληρονομιά της γυναικείας δύναμης θα μεταφερθεί στις μελλοντικές γενιές» υπογραμμίζουν.

Η ΜακΚένζι και o Σνόοουμπολ έχουν ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter με στόχο τη συγκέντρωση 25.000 αγγλικών λιρών για να καλύψουν το κόστος εκτύπωσης και διανομής του βιβλίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Θα δωρίσουν επίσης μία αγγλική λίρα από την πώληση κάθε αντίτυπου στην οργάνωση SaveNightlife Association της Ένωσης Ιδιοκτήτων Κέντρων Διασκέδασης – Night Time Industries Association, η οποία στοχεύει να αποδείξει την κοινωνική και πολιτιστική σημασία της νυχτερινής ζωής, καθώς και να εργαστεί για μεγαλύτερη πολυμορφία στον κλάδο.

Οι συνεντεύξεις στο βιβλίο είναι ιστορίες αποφασιστικότητας, ενδυνάμωσης, έμπνευσης, προκλήσεων, πάθους, στόχων και εκπλήρωσης ονείρων, ανέφερε η Λέιλα ΜακΚένζι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr