Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο εμφανίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας, με το κεντρικό μήνυμα: «Για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε».

Στην ουσία πρόκειται για το δεύτερο μέρος του σποτ όπου πολίτες σχημάτιζαν μια λέξη ή μια φράση που αποτύπωνε την ανησυχία τους ή έδινε λύση στο πρόβλημά τους.

«Για αυτούς που απογοητεύονται αλλά δεν εγκαταλείπουν»

«Για αυτούς που πίστεψαν και δε θα πάψουν να πιστεύουν. Γι’ αυτούς που απογοητεύονται αλλά δεν εγκαταλείπουν. Που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτούς που υψώνουν τη φωνή τους όταν πρέπει, αλλά ξέρουν και να ακούν.

Γι’ αυτούς που αγωνίζονται και για τον διπλανό τους. Γι’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν καλύτερα. Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι το δίκαιο μπορεί να νικήσει. Για τους ανυποχώρητους» σημειώνεται, με τον Αλέξη Τσίπρα στη συνέχεια να παίρνει τον λόγο.

«Για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Εκλογικής Επιτροπής.

Πηγή: in.gr