Ένα νέο βίντεο από πάρτι εν μέσω lockdown λόγω κοροναϊού, τα λεγόμενα partygate που σήμαναν την αρχή του τέλους για την ηγεσία του Μπόρις Τζόνσον στη Βρετανία, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Mirror, προσωπικό των Συντηρητικών πίνει, χορεύει και ειρωνεύεται τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Τουλάχιστον 24 άτομα ήταν στο πάρτι που διοργανώθηκε για τα Χριστούγεννα το 2020, σε γραφεία των Τόρις, όταν απαγορεύονταν ακόμα και οι επισκέψεις σε συγγενικά σπίτια.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το βρετανικό σάιτ, δύο από τους εργαζόμενους χορεύουν μπροστά από μια πινακίδα που γράφει: «παρακαλώ τηρείτε τις αποστάσεις».

Το πάρτι οργανώθηκε από την ομάδα εκστρατείας του τότε υποψηφίου δημάρχου του Λονδίνου Σον Μπέιλι, ενώ στο βίντεο εμφανίζεται ο Μπεν Μάλετ, διευθυντής της εκστρατείας των Συντηρητικών για τη δημαρχία του Λονδίνου.

Όταν ένας άνδρας καταλαβαίνει ότι τον τραβάνε σε βίντεο, λέει: «Ωχ, Χριστέ μου» και ένας άλλος αναρωτιέται «τι συμβαίνει; Το βιντεοσκοπείτε αυτό;». «Αρκεί να μην μεταδίδουμε live ότι παρακάμπτουμε τους κανόνες» λέει ένας άλλος γελώντας.

Πηγή: in.gr