Τρεις αστυνομικοί στην Νέα Υόρκη οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την υποψία πως κατανάλωσαν χλωρίνη μέσα σε μίλκσεικ το οποίο και αγόρασαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση σωματείου αστυνομικών της πόλης.

Σύμφωνα με το CNN, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει έρευνα μετά την διακομιδή των τριών αστυνομικών σε τοπικό νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Σάλος στις ΗΠΑ με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ψεκάζουν 7χρονο με χημικά

«Οι αστυνομικοί βρήκαν πως μία τοξική ουσία, που θεωρείται ότι είναι χλωρίνη, είχε τοποθετηθεί στα ροφήματα τους. Είχαν ήδη καταναλώσει μεγάλο μέρος τους όταν το αντιλήφθηκαν, αναφέρει η ανακοίνωση.

Να προσέχετε τα γεύματά σας

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου, Πάτρικ Λίντς τόνισε πως «Όταν οι αστυφύλακες της Νέας Υόρκης δεν μπορούν καν να πάρουν το γεύμα τους χωρίς να τους επιτεθούν, καθίσταται σαφές πως το περιβάλλον εργασίας μας έχει επιδεινωθεί δραματικά».

Σημειώνεται πως ήδη όλα τα μέλη του σωματείου επιστολή έχουν λάβει επιστολή με την οποία ειδοποιούνται να εξετάζουν προσεκτικά το φαγητό τους και να παραμένουν σε εγρήγορση κατά την διάρκεια των γευμάτων τους.

Πανελλήνιες 2020: Οι συμβουλές των ειδικών για άγχος και διατροφή των υποψηφίων

Πηγή: in.gr