Τα 40α του γενέθλια γιορτάζει το ξενοδοχείο James New York – NoMad και με αφορμή αυτό ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στους πελάτες του. Όποιος έχει το όνομα ή το επίθετο «Τζέιμς» έχει έκπτωση 40% για τέσσερις διανυκτερεύσεις και πάνω.

Το γνωστό ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Υόρκης, έχει 360 δωμάτια και είναι από τα πιο ιστορικά της πόλης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την κράτησή τους μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά θα μπορούν να πάνε στο ξενοδοχείο ως το τέλος του 2021. Σημειώνεται ότι η προσφορά έχει ως ανώτατο όριο τα 10 δωμάτια ανά διανυκτέρευση.

Επίσης, δεν επιτρέπονται οι μεταβιβάσεις κρατήσεων σε άλλα άτομα. Ο κάθε πελάτης θα επωφεληθεί της έκπτωσης μόνο αν δείξει τη ταυτότητα του και επιβεβαιωθεί ότι έχει το συγκεκριμένο όνομα.

Δυο λόγια για το James New York – NoMad:

Χτίστηκε το 1904 και τότε λεγόταν Hotel Seville. Το 1987 άλλαξε το όνομά του σε Carlton Hotel. Το όνομα που έχει σήμερα το πήρε το 2018, μετά από μια ανακαίνιση. Δεν πρόκειται για ένα κοινό ξενοδοχείο, καθώς προσφέρει στους πελάτες του μια σειρά από πρωτότυπες υπηρεσίες όπως είναι οι αστρολογικοί χάρτες, προβλέψεις με κάρτες ταρό, διάφορες θεραπευτικές συνεδρίες και ύπνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr