«Καραμπόλες» και ανατροπές στην κατανομή των εδρών έφερε η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από την ανώτατη εφορευτική επιτροπή.

Ένας από τους υποψηφίους που έμεινε εκτός Βουλής είναι και ο Σταματής Πουλής, υποψήφιος με τη ΝΔ στη Δυτική Αττική.

Ο κ. Πουλής, με ανάρτησή του, αφού ευχαριστεί τους πολίτες που τον στήριξαν, σημειώνει πως «για 38 μόνο ψηφοδέλτια που προκάλεσαν αλλεπάλληλες αλλαγές εδρών, η Δυτική Αττική στερείται για την ώρα την ευκαιρία να εκπροσωπηθεί από 4 κυβερνητικούς βουλευτές».

Και ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Πουλή

Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και το ενδιαφέρον!

Διανύσαμε μαζί μία όμορφη διαδρομή που προσωρινά δεν ολοκληρώθηκε.

Για 38 μόνο ψηφοδέλτια που προκάλεσαν αλλεπάλληλες αλλαγές εδρών, η Δυτική Αττική στερείται για την ώρα την ευκαιρία να εκπροσωπηθεί από 4 Κυβερνητικούς Βουλευτές.

Δεν πειράζει, υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγουμε και θα κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να μη χαθεί καμία έδρα από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Δυτική Αττική, μία περιοχή για την οποία αξίζει όλοι να παλέψουμε για την αναβάθμισή της!

Όπως έδωσα τόσες μάχες έχοντας με το μέρος μου την αλήθεια και δικαιώθηκα έτσι και τώρα είμαι βέβαιος ότι στο τέλος το καλό και το δίκαιο θα λάμψουν!

Στο ενδιάμεσο, δεν αφήνουμε να πάει χαμένο ούτε λεπτό. Έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά για να φτιάξουμε την Πατρίδα που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας!
Τα καλύτερα έρχονται!…

Πηγή: in.gr