Την οριστική διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Νέα Δημοκρατία, με νέα ανακοίνωσή της, μετά τις ευθύνες που καταλόγισαν στον Αλέξη Τσίπρα πηγές του Μαξίμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει διάφορα διαδικαστικά και επικοινωνιακά, σχετικά με τη ζημιά που υφίσταται, δεν βρίσκει όμως να πει ούτε μία κουβέντα για τις προγραφές και για την ουσία όσων απαράδεκτων είπε ο κ. Πολάκης» αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Όπως συμπληρώνει, «οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης άλλωστε δεν ήταν κάποια παρέκκλιση του κ. Πολάκη, αλλά η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση για τον κ. Παππά».

«Καταφανώς οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης και κατά δημοσιογράφων είναι η επίσημη γραμμή του κ.Τσίπρα, την οποία ο κ. Πολάκης εκφράζει με πολύ πιο χοντροκομμένο τρόπο» συμπληρώνει η Νέα Δημοκρατία.

Συνεχίζοντας, η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι «πραγματική καταδίκη των απόψεων του κ. Πολάκη δεν αποτελεί μόνο η αυτονόητη διαγραφή του, αλλά και η ανοικτή καταγγελία των απόψεων που εξέφρασε», αλλά απαιτεί «εκτός από την διαγραφή του κ. Πολάκη, την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ του καταδικασμένου για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά».

«Μόνο η διαγραφή του κ. Πολάκη δεν αρκεί» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: in.gr