«Αναμένουμε με ανυπομονησία την υλοποίηση της δεδηλωμένης πρόθεσης του κ. Παππά να μηνύσει τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα για τις καταγγελίες της», σημειώνει η ΝΔ, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ωστόσο, μας προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχει μηνύσει τόσα χρόνια τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα, που έχει καταγγείλει με λεπτομέρειες το πού κατέληγε το μαύρο χρήμα που έφευγε με τσάντες από το γραφείο του, βάσει όσων κατήγγειλε χθες η γραμματέας του», προσέθεσε χαρακτηριστικά το κυβερνών κόμμα.

«ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα»

Η Πειραιώς υπενθύμισε ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει συγκεκριμένα καταγγείλει τα εξής:

– «Ότι ήταν μπροστινός του κ. Παππά στο ΣΥΡΙΖΑ channel που έστηναν, το οποίο αποτυπώνεται και σε έγγραφο που έχει στη διάθεσή του.

– »Ότι υπήρχε ‘διευθυντήριο’ που λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση του κ. Παππά, το οποίο του ζητούσε να στηρίξει οικονομικά ΜΜΕ του κόμματος ή στελέχη.

– »Ότι τα 3 εκατομμύρια της εγγυητικής που του δόθηκε βάσει της καθοδήγησης Παππά, για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, κατέληξαν στο Documento με εντολές ΣΥΡΙΖΑ.

»Ενώ και ο ίδιος είχε μιλήσει για τσάντες με χρήματα…», προσέθεσε η ΝΔ.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, το γεγονός ότι «ο κ. Παππάς δεν μηνύει τον κ. Καλογρίτσα, δύο πράγματα καταδεικνύει: Είτε όσα λέει ισχύουν και αποδεικνύονται, είτε τον φοβάται για όσα ακόμα μπορεί να αποκαλύψει».

«Οπότε, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα», κατέληξε η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, «ας απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που πολλαπλασιάζονται όσο προχωράει η διερεύνηση της δυσώδους αυτής υπόθεσης!».

Πηγή: in.gr