Μια εξαιρετική σειρά, βασισμένη στο έργο του σπουδαίου συγγραφέα βιβλίων τρόμου, Stephen King, θα μεταδίδει το Mega από τη Δευτέρα και καθημερινά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για τη σειρά «Mr. Mercedes».

Μετά την πρόσκρουση ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου με αυτοκίνητο Mercedes σε πλήθος ανέργων, ένας ντετέκτιβ (Brendan Gleeson) λίγο πριν τη συνταξιοδότηση του αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ενώ η υπόθεση λύνεται και εκείνος έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί προκύπτουν στοιχεία τα οποία αναζωπυρώνουν την ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης και εν τέλει τη σύλληψη του δράστη.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Brendan Gleeson, Holland Taylor, Jharrel Jerome και Breeda Wool, ενώ δημιουργός της σειράς είναι ο David E. Kelley («Big Little lies»).

 

Το «Μr. Mercedes» έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Μόνο και μόνο το όνομα του Stephen King είναι εγγύηση για το πόσο σπουδαία είναι η σειρά θρίλερ – μυστηρίου που θα βλέπετε από την επόμενη Δευτέρα στους δέκτες σας.

Πηγή: in.gr