Amyl – The Sniffers (Copyright: John Angus Stewart)

Οι Amyl και The Sniffers πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους single «Big Dreams» από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο «Cartoon Darkness», το οποίο αναμένεται στις 25 Οκτωβρίου μέσω της Rough Trade Records. Το «Big Dreams» προσφέρει μια νέα οπτική στον ήχο και την έκφραση του συγκροτήματος, με τη γλυκιά του μελωδία να ξεχωρίζει.

Η τραγουδίστρια Amy Taylor μοιράστηκε τις σκέψεις της για το τραγούδι, λέγοντας ότι ανησυχεί λίγο για την κυκλοφορία του ως single, καθώς είναι αρκετά διαφορετικό από ότι περιμένει το κοινό. Αναφέρθηκε στο ότι το κομμάτι γράφτηκε έχοντας στο μυαλό της τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι γύρω της για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ωστόσο, τόνισε την αξία της θέλησης και πώς οι φίλοι της επιδίδονται σε αυτό που αγαπούν.

Το επικό βίντεο του «Big Dreams», που σκηνοθέτησε η PHC Films, παρουσιάζει τα μέλη του συγκροτήματος σε μια σχεδόν αποκαλυπτική βόλτα με μοτοσικλέτα στην έρημο, με το τραγούδι να επενδύει την ατμόσφαιρα. Η ηχογράφηση του άλμπουμ πραγματοποιήθηκε στα 606 Studios των Foo Fighters υπό την παραγωγή του Nick Launay, γνωστού για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως οι Nick Cave & The Bad Seeds και Yeah Yeah Yeahs.

Οι Amyl and The Sniffers θα ξεκινήσουν στο εγγύς μέλλον την ευρωπαϊκή τους περιοδεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ προγραμματίζουν μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στις 29 Νοεμβρίου, στο Floyd Club.

Πηγή: ethnos.gr