Green Day (AP)

Η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Green Day άρχισε σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, προκαλώντας πανικό στο διαδίκτυο για το περιβόητο εισιτήριο. Με την ανακοίνωση της συναυλίας από το Ejekt Festival μέσω του επίσημου προφίλ του στο Instagram, οι θαυμαστές εκδηλώνουν τη χαρά τους για την έλευση του θρυλικού συγκροτήματος στην Αθήνα, για πρώτη φορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 80 ευρώ για τη Ζώνη Β και στα 120 ευρώ για τη Ζώνη Α, με τα VIP εισιτήρια να κοστίζουν 230 ευρώ. Αν κάποιος επιθυμεί πραγματικά να παρακολουθήσει τη συναυλία, είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει ένα εισιτήριο το συντομότερο δυνατό. Στην αρχή της προπώλησης, η αναμονή στην ιστοσελίδα ξεπερνούσε τα 10 λεπτά, με τους επιθυμούντες να σχηματίζουν διαδικτυακές ουρές για να εξασφαλίσουν τη θέση τους.

Αυτή η κοσμοσυρροή ήταν αναμενόμενη, καθώς οι Green Day διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη μουσική ζωή πολλών εφήβων, κάνοντάς τους να ανυπομονούν για αυτή τη μοναδική εμπειρία. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου 2025 στο ΟΑΚΑ, σηματοδοτώντας τα 20 χρόνια του Ejekt Festival και μια ιδιαίτερη στιγμή για τους fans του συγκροτήματος.

Πηγή: ethnos.gr