Μαρινέλλα / NDP

Η κατάσταση της εμβληματικής τραγουδίστριας Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Η 86χρονη καλλιτέχνιδα υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και νοσηλεύεται κλινικά σταθερή, αν και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη στο νοσοκομείο «Υγεία».

Μέχρι στιγμής, η Μαρινέλλα έχει περάσει το πρώτο επικίνδυνο 24ωρο και οι γιατροί ελπίζουν ότι θα αποφύγει το χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και είναι σε θέση να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Το περιστατικό συνέβη ενώ ερμήνευε το τραγούδι «Εγώ και Εσύ», όταν αρχικά άρχισε να χάνει ανάσες και στη συνέχεια κατέρρευσε. Οι υπεύθυνοι της συναυλίας έσπευσαν να τη βοηθήσουν, και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρξε εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο γιατρός Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ, εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την ανάρρωση της τραγουδίστριας, αναφέροντας ότι θα ξεκινήσει μια δύσκολη πορεία, αλλά διατηρεί ελπίδες για την έκβαση της κατάστασής της.

Από την ανακοίνωση της διακοπής της συναυλίας μέχρι την ιατρική εξέλιξη, έχει υπάρξει ένα κύμα συμπαράστασης από καλλιτέχνες και το κοινό. Πολλοί εκφράζουν την αγάπη τους για τη Μαρινέλλα μέσω των κοινωνικών δικτύων, αναφέροντας τη σπουδαιότητά της ως καλλιτέχνιδα και την ερμηνευτική της ικανότητα.

Πηγή: ethnos.gr