Ο «Ιμπρα» είναι 41 ετών, αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει στο αίμα του.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, «o Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Serie A, παρά τον παράγοντα ηλικίας, τους τραυματισμούς και την αμφίβολη επόμενη μέρα της Μίλαν.

Η επιβεβαίωση έρχεται από τον ίδιο, ακριβώς στην Gazzetta dello Sport, όπου ομολόγησε ότι δεν θέλει να σταματήσει να παίζει.

Επιπλέον, ο Σουηδός αποκάλυψε ότι μπορεί να μείνει στην Ιταλία. Ήδη τον θέλει η Μόντσα των φίλων του Γκαλιάνι και Μπερλουσκόνι».

Εκεί που είναι τεχνικός διευθυντής ο πρώην «ερυθρόλευκος» Φρανσουά Μοντέστο.

Ο «Ιμπρα» αποκάλυψε: «Ο Γκαλιάνι με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα εδώ και τρία χρόνια, μου λέει πάντα ότι η Μόντσα είναι όμορφη και ότι υπάρχει έτοιμο συμβόλαιο στο τραπέζι. Ωστόσο, είμαι παίκτης της Μίλαν και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Νιώθω καλά εδώ, το Μιλάνο είναι το σπίτι μου. Σε μια συγκεκριμένη ηλικία δεν υπάρχει πια το εγώ, δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω τη Μίλαν, όχι όμως όπως τώρα. Θέλω να είμαι στο γήπεδο, μπορώ να βοηθήσω πολύ περισσότερο εκεί.

Δεν ξέρω τίποτα για το συμβόλαιο στη Μίλαν, πέρυσι είπα στον Μαλντίνι να τα κάνει όλα μόνος του.

Το μόνο που με νοιάζει είναι να ξέρω ότι είμαι παίκτης της Μίλαν, οπότε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Με νοιάζει μόνο να επιστρέψω στο γήπεδο, το θέλω ακόμα, αλλά χρειάζεται ισορροπία».

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για όλους. Η Μόντσα έχει ήδη κάνει την έκπληξη με την πορεία της στην Ιταλία.

Αν η Μίλαν του πει «αντίο» ο Ιμπραϊμοβιτς δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. Από την στιγμή που νιώθει καλά τότε θα τον δούμε και του χρόνου στα γήπεδα. Διαχρονική αξία…

Πηγή: in.gr