Εκτενές αφιέρωμα στην οικογένεια του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έκανε το ισπανικό περιοδικό Hola.

Στο αφιέρωμα γίνεται ειδική αναφορά στο γιο του Άντριαν, που κρέμασε τα παπούτσια του για να είναι πλάι στον πατέρα του ως βοηθός προπονητή.

Ο Άντριαν, μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστή, δήλωσε τα εξής: «Πρέπει πάντα να κοιτάς μπροστά και να αναζητάς νέες προκλήσεις».

«Θα συνεχίσω να είμαι στο γήπεδο, αλλά αυτήν τη φορά σε διαφορετική θέση από αυτήν του παίκτη. Σε αυτά τα 16 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης έχω απολαύσει πολλά. Κοιτάζοντας πίσω είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει. Κάτι που έχει ξεπεράσει το όνειρό μου ως παιδιού. Τώρα, με λίγες μόνο μέρες που ανήκω σε προπονητικό επιτελείο, ξέρω ήδη ότι θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ίδιο».

Ταυτόχρονα ο Άντριαν έχει και τρία παιδιά, τον Νικόλας, τον Iνάσιο και τον Μπρούνο, ηλικίας 8, 4 και 1 έτους με τη σύζυγό του, Νάτι Κολ.

Ο Μίτσελ έχει και έναν ακόμα γιο με τη γυναίκα του, Μερσέντες Λούενγκο, που είναι μαζί από το 1986, τον Άλβαρο, που ενώ είχε παντρευτεί το 2017, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να κλαίει, χώρισε και πλέον έχει σχέση με μια influencer.

Και ο γιος του Άλβαρο με τη νέα του σχέση:

Πηγή: in.gr