Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φωτιάς προκάλεσε με τις αποφάσεις του και τα λάθη που έκανε στις διαιτησίες του. Ήταν η πολλοστή για την ακρίβεια για τον Φωτιά που έχει σφυρίξει ουκ ολίγες φορές ματς του ΠΑΟΚ, όπως την περασμένη αγωνιστική όπου έκανε το 0-1, 1-0 με την απόφασή του να δώσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων ακυρώνοντας το γκολ που είχαν πετύχει οι Κρητικοί.

Μια απόφαση που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα και έφερε τις σφοδρές αντιδράσεις των Κρητικών που μεταξύ άλλων ζήτησαν την παρέμβαση του Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής μπορεί να σταμάτησε τα βίντεο που έβγαζε μετά από κάθε αγωνιστική όμως οι ορισμοί του για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος έστειλαν ξεκάθαρο «μήνυμα» προς κάθε κατεύθυνση βάζοντας τέλος στην «ασυλία» που είχε ο Φωτιάς.

Η απόφαση του Κλάτενμπεργκ να αφήσει τον Φωτιά εκτός ορισμών μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Άγγλος μάλιστα φρόντισε να δείξει με τον πλέον ηχηρό τρόπο πως δεν συμφωνεί καθόλου με όσα συνέβησαν στην Τούμπα καθώς… παρέα στον Φωτιά θα κάνει και ο Τζοβάρας που ήταν στο VAR στο παιχνίδι της Τούμπας και έστειλε τον διαιτητή να τσεκάρει την φάση.

Ο Κλάτενμπεργκ είχε φροντίσει να προειδοποιήσει τον Φωτιά για τα λάθη του μετά το Ιωνικός-Άρης 1-3 με τον διαιτητή πάντως από ότι φαίνεται να μην πιάνει το «μήνυμα». Και ο Τζοβάρας στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Άγγλο Αρχιδιαιτητή για τα λάθη του και πλέον και αυτός ακούει τις… καμπάνες να χτυπάνε ηχηρά.

Φωτιάς και Τζοβάρας είναι δεδομένο πως πήραν το «μήνυμα» του Κλάτενμπεργκ και πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε ο Άγγλος θα τους ενεργοποιήσει ξανά και αν αυτό συμβεί ποια θα είναι η απόδοση των διαιτητών στα ματς.

Πηγή: in.gr