Πολιτικό σάλο προκάλεσε για άλλη μία φορά η κόρη του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ.

Πέτρα του σκανδάλου αυτή τη φορά αποτέλεσε μία ανάρτηση στα social media, στην οποία η Ιβάνκα Τραμπ ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας μία κονσέρβα με μαύρα φασόλια της εταιρίας Goya.

Μάλιστα πολλοί έκαναν λόγο για παραβίαση των κανόνων δεοντολογίας για τα στελέχη του Λευκού Οίκου, που απαγορεύει την αξιοποίηση δημόσιου αξιώματος για την προβολή προϊόντων ή για προσωπικά επαγγελματικά οφέλη.

Ο Λευκός Οίκος, άμεσα έσπευσε να υπερασπιστεί την κίνηση της κόρης του προέδρου των ΗΠΑ. «Μόνο τα media και το κίνημα της cancel culture θα μπορούσαν να ασκήσουν κριτική στην Ιβάνκα επειδή εξέφρασε την προσωπική της στήριξη σε μια εταιρεία που αδίκως έχει γίνει στόχος κοροϊδίας και μποϊκοτάζ επειδή στηρίζει την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που με συνέπεια μάχεται για τα συμφέροντα της ισπανόφωνης κοινότητας» ανέφερε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρολίνα Χέρλι.

Τέλος ο Ντόναλντ Τραμπ από τη μεριά του, στήριξε την κίνηση της κόρης του ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία με τον ίδιο να κάθεται στο Οβάλ γραφείο, γεμάτος χαμόγελο και μπροστά του να βρίσκονται τα προϊόντα της Goya.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Πηγή: in.gr