Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για το αίτημα του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, προς τις Αρχές του Παναμά να ερευνήσουν πιθανά εμβάσματα προς την Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, με επείγον έγγραφό του, ο πρόεδρος της Αρχής ζητά να ενημερωθεί από τον ομόλογό του στον Παναμά εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Κατάρ σε λογαριασμούς, που ενδεχομένως έχουν ανοιχθεί στο όνομα του ζεύγους Εύας Καιλή – Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Δημητρακόπουλος επισημαίνει πως «εδώ και μέρες» έχει καταθέσει αίτημα στον κ. Βουρλιώτη, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά, «ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει ότι «επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημά μας και θα διαπιστωθεί το ψεύδος και οι οργανωτές του».

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

«Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά, ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή.

»Επιτέλους, ικανοποιήθηκε το αίτημά μας και θα διαπιστωθεί το ΨΕΥΔΟΣ  και οι οργανωτές του».

Πηγή: in.gr