Για έλλειψη ατομικής ευθύνης του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 και χαρακτήρισε «εξοργιστική» και «ντροπιαστική» την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα ενώ παράλληλα μίλησε για «σκανδαλώδη δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Εξόρμηση χωρίς μέτρα προστασίας

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Κριθαρίδης δήλωσε ότι «οι άνθρωποι που δεν έχουν κάνει κάτι ουσιαστικό για να ενισχύσουν την δημόσια υγεία, να υπάρξουν μαζικά τεστ – τα οποία μάλιστα ξαφνικά μειώνουν τώρα που θέλουν να βγούμε από την καραντίνα, δεν έχουν επιτάξει πραγματικά τον ιδιωτικό τομέα υγείας αφήνοντας συμπολίτες μας στο έλεος του ιού και χωρίς ΜΕΘ, αυτοί που τόσο καιρό για όλες τις ευθύνες τους αναμασούν την ατομική ευθύνη των πολιτών, των διαδηλωτών, των εργαζόμενων και της νεολαίας θεωρούν «ανθρώπινο» ο Πρωθυπουργός να κάνει εξόρμηση στη φύση χωρίς να τηρεί κανένα απολύτως μέτρο προστασίας».

Και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 κατέληξε: «Πού ακριβώς πήγε η ατομική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη ο οποίος καιρό τώρα κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για τα όσα ο ίδιος, χάριν εξυπηρέτησης ολιγαρχικών συμφερόντων δεν κάνει; Είναι εξοργιστικός και ντροπιαστικός ο τρόπος με τον οποίο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπάθησε σήμερα να τον καλύψει, «δικαιολογώντας» τα τόσο σκανδαλώδη δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Ατομική ευθύνη

«Αυτοί που τόσο καιρό για όλες τις ευθύνες τους αναμασούν την ατομική ευθύνη των πολιτών, θεωρούν «ανθρώπινο» ο Πρωθυπουργός να κάνει εξόρμηση στη φύση χωρίς να τηρεί κανένα απολύτως μέτρο προστασίας. Πού ακριβώς πήγε η ατομική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη;» ανέφερε το ΜέΡΑ25 στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Μηχανοκίνητα σε Εθνικούς Δρυμούς

«Χθες είδαμε όλοι τον κ. Μητσοτάκη με την σύζυγό του να κάνουν Μότο Κρος και ποδήλατο στην Πάρνηθα. Επειδή απαγορεύεται η άθληση με μηχανοκίνητα μέσα σε Εθνικούς Δρυμούς και Δάση, καλώ τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει που ήταν και σε τι δραστηριότητες συμμετείχε» δήλωσε από την πλευρά του ο Κρίτων Αρσένης, βουλευτής του ΜέΡΑ25.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr