«Απόλυτα εξοργιστική», χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, της κυβέρνησης ενόψει ανοίγματος των σχολείων, σημειώνοντας ότι δύο μέρες πριν «επικρατεί το απόλυτο χάος και η πλήρης ανυπαρξία προετοιμασίας».

Παράλληλα κατηγορεί την υπουργό Παιδείας και τον πρωθυπουργό, ότι «επιλέγουν να εξυπηρετήσουν απροκάλυπτα τα ολιγαρχικά συμφέροντα, τη στιγμή που δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των μαθητών».

Η δήλωση του Μιχάλη Κριθαρίδη

Ειδικότερα ο Μιχάλης Κριθαρίδης σημειώνει:

«Δύο ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία και επικρατεί το απόλυτο χάος και η πλήρης ανυπαρξία προετοιμασίας από την Κυβέρνηση.

Οι μάσκες δεν έχουν φτάσει ακόμα ή έχουν φτάσει ακατάλληλες, τα παγούρια ολιγαρχικής χορηγίας επίσης, ενώ τα κενά σε εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους καθαρισμού είναι τεράστια.

Το μόνο που έφερε εις πέρας το Υπουργείο Παιδείας, ήταν η απευθείας ανάθεση για την επικοινωνιακή προβολή του “Μαθαίνουμε Ασφαλείς” με 73 χιλιάδες.

Για άλλη μια φορά λοιπόν η κ. Κεραμέως και ο κ. Μητσοτάκης επιλέγουν να εξυπηρετήσουν απροκάλυπτα τα ολιγαρχικά συμφέροντα, τη στιγμή που δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των μαθητών. Η στάση της Κυβέρνησης είναι απόλυτα εξοργιστική.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr