Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του ΜέΡΑ25 και της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την βουλευτή Μαρία Απατζίδη, η οποία ανέβηκε στο βήμα της Βουλής φορώντας μια μπλούζα, που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές» για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας (πολύ πιο ήπιο από όσα λέει ο κόσμος εκεί έξω) χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και χυδαία πράξη εκφασισμού από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος!», απαντά το ΜέΡΑ 25 στην σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ.

«Κάποιες αληθινά χυδαίες πράξεις εκφασισμού»

Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Να πληροφορήσουμε τη Νέα Δημοκρατία για κάποιες αληθινά επικίνδυνες, χυδαίες και απαράδεκτες πράξεις εκφασισμού:

»Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των εργαζομένων από τους διοικητές ΟΣΕ και Hellenic Train.

»Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των βουλευτών του ΜέΡΑ25 από τον αρμόδιο υπουργό.

»Η ωμή καταστολή των διαδηλώσεων του λαού από τον υπουργό ΠροΠο.

»Η προσπάθεια των κυβερνητικών παραγόντων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια και ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη έχει μόνο ένας σταθμάρχης».

Τέλος, το ΜέΡΑ25 σημειώνει πως αν ο χαρακτηρισμός «υποκριτές» ενοχλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, «υπάρχει τρόπος να τον αποσύρουμε: να καταψηφίσουν την εγκληματική κυβέρνηση και να απαιτήσουν μαζί με το λαό τη λογοδοσία των πραγματικά υπεύθυνων για την τραγωδία».

Πηγή: in.gr