Μετά την αποκάλυψη του MEGA για την «μαϊμού» γιατρό στη Βόρεια Ελλάδα, νέες καταγγελίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας.

Η περιπέτεια του κ. Τάσου Αποστολίδη, που βγήκε επώνυμα και κατήγγειλε την επί 28 χρόνια φίλη και κουμπάρα του, η οποία τους έταζε δήθεν γνήσιες χημειοθεραπείες, προκάλεσε την οργή και άλλων ανθρώπων που έπεσαν θύματά της.

«Να πουν την αλήθεια. Γιατί παίζουν αυτοί οι άνθρωποι με τη ζωή των ανθρώπων; Με ανθρώπους που δεν ξέρουν αν θα ζήσουν την επόμενη μέρα» ανέφερε ο κ. Αποστολίδης.

Νέες καταγγελίες

Η χάρη της «μαϊμού» ιατροδικαστού έφτασε μέχρι και την Βουλγαρία. Η γυναίκα που μιλάει στο MEGA πρόλαβε να την καταλάβει μετά το πρώτο φακελάκι που της κατέθεσε για να της βγάλει κάρτα στο Θεαγένειο, ώστε να πάρει σειρά για το χειρουργείο που έπρεπε να υποβληθεί για την αφαίρεση κακοήθη όγκου.

«Όταν γύρισα στη Βουλγαρία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι κακοήθεια αυτό που βγάλανε και πρέπει να ξαναγίνει μια εξέταση και ίσως μου κοστίσει κάποια λεφτά» ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στο MEGA.

Όταν υποψιάστηκε η ασθενής ότι κάτι συμβαίνει, της ζήτησε αποδείξεις για όσα ζητάει. Τότε άρχισε τις απειλές για τις εξετάσεις που υποτίθεται ότι έστειλε στην Αθήνα.

«Κρατάω τα μηνύματα πως με απειλούσε. Πήρα στο Θεαγένειο και τα είπα όλα. Και όταν μου είπαν από το Θεαγένειο ότι δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος, τότε κατάλαβα ότι είναι απατεώνας» πρόσθεσε η γυναίκα – θύμα της ψευτογιατρού.

Με ανάλογη συμπεριφορά ήρθε αντιμέτωπη και η Θεσσαλονικιά που της έταξε άδεια ταξί, με την τότε ιδιότητά της ως δημοτική σύμβουλος σε δήμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, από την οποία κατάφερε να αποσπάσει 2.500 ευρώ. «Έχω και εγώ την ίδια άδεια, θα βγάζεις ένα καλό μεροκάματο» της είπε χαρακτηριστικά η ψευτογιατρός.

«Την είχα σαν αδερφή μου…»

Αν και έχουν περάσει 3 χρόνια από την περιπέτειας της υγείας της συζύγου του, ο Τάσος Αποστολίδης ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει την απάτη που βίωσε από έναν άνθρωπο που θεωρούσε αδερφή του. Αν και θέλει να πει πολλά για την γυναίκα που εκμεταλλευόταν τον καρκίνο του ανθρώπου του, η συναισθηματική του φόρτιση δεν τον βοηθάει.

«Εμείς είμαστε τα θύματα. Δεν μας σεβάστηκε η ίδια. Την είχα σαν αδερφή μου» είπε ο κ. Αποστολίδης.

Η κυρία με την ψεύτικη ποδιά γιατρού, που παρουσιάστηκε ως σωτήρας για δεκάδες ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο, φέρεται να έχει απλώσει τα δίχτυα της σε πολλά μέρη της Βορείου Ελλάδος. Εκτός από τα χωριά της Καβάλας και τη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν καταγγελίες για την περιοχή της Νάουσας και της Έδεσσας.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Πηγή: in.gr