Σε ερωτήσεις που έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Instagram απάντησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εκφράζει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. «Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας προπονητής των πρωταθλητών.

Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε επίσης ποιες είναι οι πιο σημαντικές νίκες που έχει πετύχει ως προπονητής του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να απαντάει: «Με Μίλαν, με Κράσνονταρ και η εκτός έδρας νίκη με Άρσεναλ».

Αναλυτικά οι απαντήσεις του:

Για τον Ολυμπιακό: «Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα με υποδέχθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω την Ελλάδα τη δεύτερη χώρα μου».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Για να το πούμε με μία λέξη, επειδή έχουμε πολλές ερωτήσεις να απαντήσουμε, αυτή είναι το πάθος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι παθιασμένοι».

Για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: «Τα πράγματα εξελίσσονται στη ζωή μας, δεν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού. Με τα χρόνια αγάπησα την ομάδα, τα πράγματα έγιναν πιο έντονα και πιο δυνατά. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό».

Για γκολ που του έχει μείνει: «Το γκολ του Εμβιλά στη Λαμία. Δεν ήταν το πιο σημαντικό αλλά ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για τις πιο σημαντικές νίκες του στον Ολυμπιακό: «Τρεις είναι οι πολύ σημαντικές νίκες που έχω γιορτάσει περισσότερο. Με Μίλαν, με Κράσνονταρ και η εκτός έδρας νίκη με Άρσεναλ».

Τι λείπει από τη Super League: «Οι καλές ομάδες κάνουν ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Πρέπει να δοθεί βάρος από τις ακαδημίες. Όσο πιο ποιοτικοί παίκτες, τόσο πιο ποιοτικές ομάδες και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχει βελτίωση στο κομμάτι αυτό».

Πηγή: in.gr