Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 1-0 επί του Ιωνικού, για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ και να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά σε ένα ακόμα ματς δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο γιατί δεν το τελειώσαμε όταν μπορούσαμε, ενώ είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε. Ο αντίπαλος ήταν σε όλο το ματς σε αναμονής μίας αντεπίθεσης ή στημένης μπάλας. Δυσκολευτήκαμε αρκετά γιατί δεν το τελειώσαμε όταν έπρεπε.

Είχαμε καλές και κακές στιγμές όπως σε κάθε ματς, αλλά μας δυσκόλεψε γιατί όταν μπορούσαμε δεν το καθαρίσαμε. Δεν μας ανησυχεί το 1-0, γιατί στόχος μας ήταν η νίκη και τα καταφέραμε. Αυτό που μας ανησυχεί ήταν ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σε ακόμη ένα ματς, ενώ είχαμε ευκαιρίες.

Έπρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα, κάποιοι παίκτες έδειξαν σημάδια κόπωσης. Τώρα θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά και για να δουλέψουμε ώστε όταν επιστρέψουμε να είμαστε έτοιμοι. Αυτό το οποίο κρατάμε είναι η νίκη».

Για τον Ολυμπιακό Β’: «Άριστο ξεκίνημα και ήταν καταπληκτικό το αποτέλεσμα. Είναι καλό αυτό το πρότζεκτ, γιατί έτσι οι παίκτες θα έρχονται στην πρώτη ομάδα πιο ώριμοι και έτοιμοι και είμαι χαρούμενος που έχει γίνει αυτή η ομάδα. Ώστε να είναι όπως πρέπει οι παίκτες όταν θα κάνουν το βήμα στην πρώτη ομάδα».

Πηγή: in.gr