Ο Νίκο Μαρτίνες μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως πρέπει να είναι 100% προετοιμασμένοι για όλα, αλλά και να αποφύγουν τους τραυματισμούς και τις κάρτες που θα τους στοιχίσουν πολύ. Αναλυτικά όσα είπε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που περνά η ομάδα του Άρη:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τη διαχειριστούμε με έξυπνο τρόπο. Να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, όπως ήμασταν μέχρι τώρα. Μπορεί να είμαστε λιγότερα άτομα στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, όμως, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε καμία τρέλα από οποιονδήποτε, όπως με κάρτες ή κάποιον τραυματισμό. Με επαγγελματισμό και ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την ΑΕΚ: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο».

Για το πώς προσεγγίζει ο Άρης τα παιχνίδια: «Μια επαγγελματική προσέγγιση στα παιχνίδια για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς τις κάρτες και οτιδήποτε μπορεί να μας στοιχίσει κάποιον παίκτη. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα και επαγγελματικά».

Για το αν έχει ζήσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο: «Σίγουρα όχι γιατί είναι κάτι που συμβαίνει λόγο της πανδημίας κανείς δεν είχε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Αν δεν είχε συμβεί η πανδημία τότε εμείς θα είχαμε τελειώσει τη χρονιά κανονικά είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Οι στόχοι για τη συνέχεια: «Εμείς πρέπει να αφήσουμε την καλύτερη δυνατή εντύπωση στο τέλος της χρονιάς σίγουρα χάσαμε την πρόκριση στον τελικό στα τελευταία δευτερόλεπτα και ήταν ένας στόχος που θέλαμε πολύ. Αλλά έχουμε κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη που ήταν επίσης ένας μεγάλος στόχος».

Πως ζει τις τελευταίες δύσκολες μέρες: «Δυστυχώς εγώ ήμουν στο νοσοκομείο τις ημέρες που τα περισσότερα παιδιά αποχωρούσαν και δεν μπόρεσαν να τα αποχαιρετήσω. Αλλά σίγουρα έχω επαφές με τα περισσότερα παιδι».

Πηγή: in.gr