Το  ότι τα νοικοκυριά συνθλίβονται, από τις ανατιμήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, σε συνδυασμό με την γενικότερη ακρίβεια στην αγορά, είναι γεγονός.

Τις τελευταίες εβδομάδες μια από τις μεγαλύτερες αγωνίες, όλων μας είναι ο λογαριασμός του ρεύματος, δεδομένων των σημαντικών αυξήσεων που υποχρέωσαν την κυβέρνηση να προχωρήσει στη λήψη μιας σειράς μέτρων για την ανακούφιση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Η προοπτική του να δει κάποιος το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει για το ρεύμα, φοβίζει τους περισσότερους, όμως για κάποιος η έκπληξη που κρύβει ο λογαριασμός, δεν είναι πάντα δυσάρεστη.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο  Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος, κατά δήλωσή του, έπαθε σοκ όταν είδε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος που έφτασε στα χέρια του πριν από λίγες ημέρες.

Στην περίπτωσή του, το «σοκ» ήταν από ευχάριστο νέο, καθώς όπως αποκάλυψε στο Open, το ποσό που καλείται να πληρώσει είναι μόλις 1 ευρώ.

Πώς του ήρθε λογαριασμός του 1 ευρώ

«Έπαθα σοκ μόλις το είδα!», είπε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος εξηγώντας γιατί θα πληρώσει μόνο 1 ευρώ για το ηλεκτρικό ρεύμα ανέφερε ότι «ήταν αυξημένοι οι προηγούμενοι λογαριασμοί έναντι. Στον εκκαθαριστικό είχε έρθει επιστροφή 69 ευρώ και τώρα μου ήρθε να πληρώσω ένα ευρώ».

Πηγή: in.gr