Το Messinia Open Water Swimming πλησιάζει και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μία μοναδική αθλητική εμπειρία στο W Costa Navarino. Αν είστε έμπειροι κολυμβητές ή newcomers, θα βρείτε αγώνες και δραστηριότητες που αναδεικνύουν την ομορφιά της Μεσσηνίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι αναλυτικό:
– Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024:
• 17:00: Παιδικός αγώνας, ιδανικός για τους μικρούς κολυμβητές.
• 17:30: Σκυταλοδρομία 4×200μ., όπου οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται είτε από 4 άτομα 200μ ο καθένας, είτε από 2 άτομα 400μ ο καθένας.
• Yoga for Athletes: Μια συνεδρία yoga για την αναζωογόνηση των συμμετεχόντων.

– Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024:
• 08:30: Επιβίβαση αθλητών από το Moraitis Watersports για το Χελωνήσι.
• 09:00: Εκκίνηση αγώνα 2χλμ. με τερματισμό στο Moraitis Watersports.
• 09:00: Εκκίνηση αγώνα 4χλμ. με επιστροφή από και προς το Χελωνήσι.

Οι απονομές των νικητών θα πραγματοποιηθούν σε μια ιδιαίτερη τελετή στο εστιατόριο Green Pepper.

Η Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 περιλαμβάνει ένα open training run στις 09:00, ιδανικό για προετοιμασία για τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το Messinia Open Water Swimming είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία αθλητισμού και χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, μπορείτε να απολαύσετε:
– Ποδηλατικές εκδρομές στη Βοϊδοκοιλιά.
– Μαθήματα μαγειρικής με τοπικά υλικά.
– Χαλαρωτικές στιγμές στο spa του W Costa Navarino.
– Εξερεύνηση αξιοθέατων όπως το Νιόκαστρο στην Πύλο και το Κάστρο της Μεθώνης.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρεται προνομιακή τιμή διαμονής στο W Costa Navarino και το The Westin Resort για οικογένειες με παιδιά κάτω των 12 ετών που θα εγγραφούν στους αγώνες. Η εγγραφή και η διαμονή πρέπει να γίνουν μέσω του site www.transitionsports.gr.

Οι συμμετοχές απαιτούν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο και υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, με αυξημένη τιμή από τις 16 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα τριήμερο γεμάτο αθλητισμό και φύση! Ζήστε τη μαγεία της Μεσσηνίας με το Messinia Open Water Swimming – 26-28 Οκτωβρίου 2024!
Πηγή: ethnos.gr