Ιστορική ήταν η βραδιά χθες για τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να «λυγίσουν» τη Μονακό μέσα στο ΣΕΦ και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο φετινό Final-4 που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο 32χρονος «έκοβε» και… έραβε και μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Κέβιν Ντουράντ ο οποίος βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι με τη Μονακό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ΜακΚίσικ βρέθηκε με τον KD και φωτογραφήθηκε μαζί του, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μάλιστα, ο παίκτης του Ολυμπιακού έστειλε και ένα μήνυμα προς τους haters του για τα σχόλια που είχε δεχτεί πριν από μερικές ημέρες λόγω μιας διαφωνίας που είχε σε ένα podcast, αναφορικά με τους ΛεΜπρόν-Ντουράντ.

«Κανείς σας δεν μπορεί να το καταφέρει αυτό που έχω πετύχει! Πάρτε σημειώσεις, από τη… φυλακή μέχρι έναν εκατομμυριούχο. Για εσάς που σχολιάζετε το podcast μου. Ω, ναι!», έγραψε ο ΜακΚίσικ.

Πηγή: in.gr