Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και βοήθησε και αυτός όσο μπορούσε για να καταφέρουν οι Ερυθρόλευκοι να φθάσουν μέχρι το Final Four του Βελιγραδίου.

Η αλήθεια είναι πως ο ΜακΚίσικ, εκτός από καλός παίκτης, είναι και μαχητής της ζωής, καθώς είδε τη μητέρα του να τον εγκαταλείπει, το φίλο του να δολοφονείται, τον εαυτό του στη φυλακή, να πασχίζει να βρει ένα κολέγιο της προκοπής και να κάνει διάφορες δουλειές για να επιζήσει.

Ο αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού έχει περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή του και σε δηλώσεις που παραχώρησε στη σέρβικη ιστοσελίδα Mozzart Sport ανέφερε πως απολαμβάνει ό,τι έχει καταφέρει με τον Ολυμπιακό και είναι κάτι ξεχωριστό για τον ίδιον που βρίσκεται στο Final Four.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σακίλ ΜακΚίσικ:

«Μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι που βρίσκομαι εδώ, μετά τα όσα βίωσα και το πώς ξεκίνησα. Ίσως πολλοί να μην πίστευαν πως θα έφθανα εδώ, αλλά δεν τα παράτησα ποτέ. Ούτε καν στις χειρότερες στιγμές. Ήταν δύσκολο να κοιμάμαι σε ένα αυτοκίνητο κάθε βράδυ. Ο κόσμος δεν ξέρει ούτε τις μισές ιστορίες από εκείνη την περίοδο, αλλά όλα αυτά δημιούργησαν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δε θα άλλαζα τίποτα».

«Ο κόουτς Μπαρτζώκας μάς έχει προετοιμάσει εξαιρετικά. Έχουμε καλή ομάδα, που μπορεί να παλέψει και να κερδίσει. Περιμένω μια φανταστική ατμόσφαιρα. Όλα είναι πιθανά σε έναν αγώνα».

Πηγή: in.gr