Οσα βίωσε στη Μύκονο περιέγραψε ο Χάρι Μαγκουάιρ σε συνέντευξή του στο ΒΒC.

Καταδικάστηκε

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη στο «νησί των ανέμων» και καταδικάστηκε πρωτοβάθμια από τα ελληνικά δικαστήρια με ποινή φυλάκισης 21 μηνών.

Ο 27άχρονος αμυντικός εξήγησε πως δεν έκανε κάτι λάθος και πως δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στα πόδια που τον έκαναν να αισθανθεί πόνο, τονίζοντας ότι φοβήθηκε για τη ζωή του στην Ελλάδα.

«Ηταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω συγγνώμη, σε κανέναν. Συγγνώμη ζητάς όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος», ανέφερε ο Χάρι Μαγκουάιρ.

«Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος» τόνισε.

«Πανικοβλήθηκα»

«Βρέθηκα σε κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου» πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που με είχαν συλλάβει».

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr