Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται δύο άνδρες, γνώριμοι από… παλιά στις αρχές, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη ληστεία που έγινε σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τρίτης (14/09).

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πιθανοί δράστες της ληστείας θεωρούνται ένας δραπέτης αντιεξουσιαστής και έναν ποινικός.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα μελετώντας ληστείες από το συγκεκριμένο δίδυμο ανδρών -οι οποίοι φέρεται να γνωρίστηκαν στις φυλακές- σε Κουκάκι, Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση.

Ένας εκ των δραστών είχε «χτυπήσει» και στη Μεταμόρφωση;

Την ίδια στιγμή, νεότερες πληροφορίες θέλουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Αρχών έχει μπει ένας αντιεξουσιαστής, δραπέτης φυλακών, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία σε τράπεζα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο δράστης που έχει το σακίδιο στην φωτογραφία, φέρεται να συνδέεται με συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει αποδράσει από τις φυλακές στις αρχές Αυγούστου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είναι και ο δράστης ληστείας που έγινε στα μέσα Αυγούστου του 2021, λίγες μέρες μετά την απόδρασή του, στην Μεταμόρφωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr