Τζένιφερ Λόπεζ (Copyright: Instagram)

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει καταλήξει στην απόφαση να εστιάσει αποκλειστικά στην καριέρα της, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ. Σύμφωνα με πηγή κοντά της, η διάσημη καλλιτέχνης ψάχνει για τη νέα της μεγάλη επιτυχία, δηλώνοντας την επιθυμία της να βρει ένα «μεγάλο χορευτικό χιτ».

Η προτεραιότητα της Λόπεζ αυτή τη στιγμή είναι η μουσική. «Αν δεν πρόκειται για κάτι μεγάλο, δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτό», ανέφερε η πηγή. Οι κριτικοί επισημαίνουν πως η Λόπεζ δεν είναι πια η καλλιτέχνιδα που θυμόμαστε από το παρελθόν, κάτι που την οδηγεί στην ανάγκη για μια μεγάλη επαναφορά.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια σκοπεύει να κυκλοφορήσει όχι μόνο ένα κομμάτι, αλλά ολόκληρο άλμπουμ, δείγμα της επιθυμίας της να επιστρέψει δριμύτερη στη μουσική σκηνή. Το τελευταίο έργο της, με τίτλο «This Is Me… Now», είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το νούμερο 38 στο Billboard Top 200, κάτι που δεν την ικανοποίησε καθόλου.

Προτού το τελευταίο άλμπουμ της, είχε εκφράσει αμφιβολίες για το μέλλον της στη μουσική. Είχε δηλώσει: «Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλο άλμπουμ μετά από αυτό», προσθέτοντας ότι δεν θα ήθελε να το ανακαλύψει ο μάνατζέρ της, Benny Medina.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Λόπεζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποδεχτεί αυτή την κατάσταση. «Είχε σπουδαίες επιτυχίες στο παρελθόν και δεν μπορεί να δεχτεί ότι το τελευταίο άλμπουμ μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας της», κατέληξε.

Πηγή: ethnos.gr