AP photo

Μετά τη sold-out συναυλία της στο «Principality Stadium» του Κάρντιφ στις 18 Ιουνίου, η Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποίησε μια αξιέπαινη δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων. Με αυτήν την πρωτοβουλία, η οργάνωση κατάφερε να προμηθευτεί τρόφιμα για 925 άτομα, γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στη φιλανθρωπική παράδοση που έχει η τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Eras Tour».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, Rachel Biggs, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την Τέιλορ Σουίφτ, επισημαίνοντας ότι η δωρεά της προσέφερε φως σε ένα παγκόσμιο ζήτημα, την φτώχεια. «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός χρειάζεται τη βοήθειά μας για πρώτη φορά», τόνισε, προσθέτοντας ότι φέτος η οργάνωση προμήθευσε περισσότερα τρόφιμα από πέρυσι.

Η «Cardiff Foodbank» ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς την Τέιλορ Σουίφτ, δηλώνοντας ότι η δωρεά της ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα». Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι, αν και συμφωνήθηκε με την ομάδα της Σουίφτ να μην αποκαλύψουν το ποσό της δωρεάς, ήταν μια «τεράστια βοήθεια» για την οργάνωση.

Επιπλέον, η κ. Biggs δήλωσε στο BBC ότι η ομάδα της τραγουδίστριας εξέφρασε τις «προσωπικές της ευχαριστίες» για το έργο που προσφέρουν όσοι εργάζονται στην Cardiff Foodbank.

Πηγή: ethnos.gr