Σόφι Τέρνερ (AP)

Η Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner) αναφέρθηκε στις προκλήσεις της μητρότητας και στη μοναχική ανατροφή των παιδιών της, μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας (Joe Jonas). Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, δήλωσε: «Είναι τόσο δύσκολο να είσαι μόνη μητέρα».

Συζητώντας την επερχόμενη σειρά «Joan», η οποία αφηγείται την ιστορία μιας ανύπαντρης μητέρας και κλέφτρας κοσμημάτων της δεκαετίας του ’80, είπε: «Αν δεν ήμουν κι εγώ η ίδια μητέρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είχα βάλει την ίδια ενέργεια σε αυτό. Η Τζόαν μπορεί να μη χειρίζεται τη μητρότητα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά είναι εκπληκτικό να τη βλέπεις να παλεύει πραγματικά για την κόρη της».

Πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν πόσο σκληρά εργάζονται οι γονείς τους για αυτά. Επίσης, αναφέρθηκε στις αλλαγές που επιφέρει η μητρότητα στην επαγγελματική ζωή μιας γυναίκας, δηλώνοντας: «Σε κάνει να νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα. Πας στη δουλειά και νιώθεις ντροπή. Δεν πας στη δουλειά και πάλι νιώθεις ντροπή μέσα σου».

Πηγή: ethnos.gr